Izberi svoje kopalke

Izberite svoje kopalke

NAJBOLJŠE KOPALKE ZA TVOJO POSTAVO

Brezhibna in idealna postava obstaja samo v revijah in računalniškem svetu. Telesa v resničnem svetu so precej drugačna. Imajo kakšen kilogramček preveč, prsi niso več takšne kot so bile, trebuščki nosijo sledi kakšnih razvad, dobrih zabav ali časa, ko ste nosile svoje malčke.

UDOBJE JE NAJVAŽNEJŠE!

Ne glede na to kakšno postavo imate in kakšne kopalke izberete, udobje naj bo na prvem mestu. Pri nakupu kopalk torej upoštevajte aktivnosti, ki jih boste počeli na plaži in pri tem pazite, da vas ne ožulijo razne zaponke ali kaki drugi dodatki, da vam ne bo kopalk ob prvem večjem koraku potegnilo v zadnjico, da se vam ne bodo zlahka odpele ali pa da jih v vodi slučajno ne izgubite.

Obstaja pa nekaj trikov s katerimi boste prekrile kakšen odNvečni kilogram ali nepravilnost in tudi same brezkrbno poležavale in se sprehajale po plaži.


                                                                                         KAKO PREKRITI TREBUŠČEK:

Težave z večjim trebuščkom bodo odpravljene, če boste izbrali kopalke, ki so oblikovane tako, da oblikujejo osrednji del telesa. To so enodelne kopalke, ki imajo na sredini malce močnejši material ali pa so barve kopalk izbrane tako, da navidez zožijo trebušni del. Izberete lahko tudi tako imenovani »tankini«.
To so dvodelne kopalke, pri katerih je zgornji del oblikovan kot majica. Torej se razteza preko trebuha. Odlična stvar glede tankinija je, da zgornji del lahko uravnavate po želji in ga dvignete gor, kadar želite posončiti trebušček. 

IMAM VELIKO ZADNJICO:

Za tiste z večjo zadnjico, modni strokovnjaki svetujejo, da se izogibajo volančkov na spodnjem delu kopalk in tudi kopalk, pri katerih je spodnji del oblikovan v boksarice. Mnoge ženske se k takšni obliki kopalk zatečejo z mislijo, da bodo s tem zadnjico prekrile, vendar to jo le še bolj poudari. Izberite dvodelne kopalke, pri katerih je bočni del kopalk opazno ozek ali pa so tam le trakci. Zadnjico lahko vizualno zmanjšate tudi z vzorcem kopalk. To storite, če izberete kopalke, pri katerih je zgornji del pisan, spodnji pa ene in bolj umirjene barve. S tem pozornost preusmerite na zgornji del telesa.
IMAM MAJHNE PRSI:

Majhno oprsje lahko vizualno povečate s podloženimi kopalkami. Ženskam, ki imajo majhne prsi, močno pristojijo kopalke brez naramnic. Torej tiste, ki imajo obliko širokega traka in se na hrbtu zapnejo ali zavežejo. Tudi te so na voljo s podlogo, ki malce poveča in privzdigne prsi. Takšni obliki postave pristoji tudi trikotni bikini. Prsi lahko vizualno poudarite z živahnimi barvami, izognite pa se enodelnim kopalkam.
IMAM POVEŠENE PRSI:

Povešene prsi niso nobena omejitev za seksi izgled na plaži. Potrebno je le izbrati zgornji del kopalk, ki nudi močno oporo. Namesto ohlapnega trikotnega bikinija obstaja super nadomestek, in sicer kopalke, ki imajo pod prsmi namesto ozkega traka močan, debelejši trak.  Takšne kopalke dvignejo prsi, jih pričvrstijo na pravo mesto in skrijejo vse napake, saj lahko dolžino naramnic uravnavate sami s tem, da jih primerno zategnete in za vratom zvežete skupaj. Izberete pa lahko tudi kopalke, ki imajo podložen modrček z naramnicami, ki se jih da regulirati.
SEM VISOKA IN SUHA:

Tiste z visoko in suho postavo si lahko privoščite tudi kopalke, pri katerih je spodnji del oblikovan kot boksarice ali pa ima volančke. Primerne bodo tudi horizontalne črte. Vsi ti modeli in vzorci bodo poudarili vaše obline.
IMAM RAVEN PAS IN OZKE BOKE:

Če menite, da imate raven pas in ozke boke, lahko izberete enodelne kopalke, ki imajo na sredini kot okras pas. To bo poudarilo vaš osrednji del in vizualno ustvarilo obline. Pri dvodelnih kopalkah pa lahko izberete tako trikotni bikini kot tudi kopalke brez naramnic, izogibajte pa se horizontalnim črtam in togim barvam.
IMAM MOČNEJŠO POSTAVO:

Ni nujno, da zavoljo močnejše postave avtomatično izberete enodelne kopalke. Izberete lahko tudi že prej omenjeni »tankini«, pri katerem lahko zgornji del uravnavate po želji. Mnoge ženske z močnejšo postavo so navdušene tudi nad globokim dekoltejem. Ta naj bo definitivno v obliki črke V in po možnosti podložen. Priporočeno se je izogibati vzorcem, namesto katerih lahko izberete umirjene, morda malce temnejše barve.
 


Vsaka postava je lepa na svoj način. Izbira je vaša.