Reklamacije

Reklamacije - vračilo blaga

S potrditvijo vseh vpisanih podatkov in izbranega načina plačila je nakup uspešno izveden.

Potrdilo o nakupu vam pošljemo na vaš elektronski naslov, ki ga navedete ob registraciji.

Že potrjenega nakupa ni možno prekiniti, saj se postopek dostave izpelje avtomatično. V kolikor s kupljenimi izdelki niste zadovoljni, jih lahko s predloženim računom v 14-ih dneh od prevzema:

Pošljete na podjetje Rebel
Staneta Rozmana 16
9000 Murska Sobota
s pripisom "E-trgovina",

dodajte dopis, iz katerega je razvidno kaj želite za zamenjavo.

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, na elektronski naslov (eshop@rebel.si), da odstopa od pogodbe (naročila), ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

V ceno izdelkov je vštet 22% DDV.

Vse cene izdelkov so v  EUR in veljajo ob potrditvi naročila registriranega uporabnika (zaključek nakupa). V primeru, da pride do hitrih sprememb cen, da jih nebi uspeli popraviti na spletni straneh, bomo kupca obvestili o spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo artiklov.