Zastopstva

Zastopstva

Skiny (Avstrija)

Mladostno visoko kvalitetno spodnje perilo za njo in njega. Modno perilo z uporabo najboljših naravnih materialov in elastana za popolno prileganje. Spodnje perilo za vse življenske stile. Če želiš biti v trendu, ga enostavno moraš nositi.

 

Falke (Nemčija)

FALKE visoko kvalitetni proizvajalec nogavic in športnega perila z več kot 100 letno tradicijo, ki se ponaša s kar nekaj registriranimi patenti. Z izbranimi dizajni in visoko kakovostnimi materiali so njihovi produkti pravi eye-catcherji in imajo karakter. Izbrana visoko kvalitetna preja in materiali so obdelani s tehnično perfekcijo.

 

Burlington (Nemčija)

Sinonim za škotski karo, bolj natančno romb. Vzorec izvira iz škotskih klanov in grofije Argyll na zahodu Škotske. Vsak škotski klan po 17. Stoletju je imel svoj lasten Tartan križ kraž vzorec horizontalnih in vertikalnih črt, kateremu so sledile določene barve klana. Klasičen škotski romb, ki ga uporablja Burlington je takšen, da je vzorec enostavno obrnjen za 45 stopinj.

 

Huber (Avstrija)

Huber spodnje perilo in pižame, ki  se lahko pohvali z "Made in Europe" in materiali ki so narejeni v Avstriji. Dame iščete vrhunski modrc? Ne spreglejte kolekcije Huber, težko boste rekle NE... Modrci brez kosti serije Bra selection so trenutno prodajni hit v Evropi.

 

Jockey (ZDA)

Blagovna znamka z več kot 130-letno tradicijo proizvodnje oblačil in spodnjega perila. Njihova dediščina temelji na iznajdljivosti, vitalnosti, avtentičnosti in pustolovskem duhu. Kot vrhunska blagovna znamka, Jockey navdihuje individualnost in svobodo modernih moških in žensk po vsem svetu. Perilo za ljudi, ki cenijo izjemno kvaliteto in stil. Globalno lansiranje inovativne 3D serije, perilo ki se giblje z vami.

 

Capo (Avstrija)

Modne atraktivne kape - to je CAPO. Asortiman Capo-ja je namenjena ženskam, ki lahko kombinirajo kapo za prosti čas ali kot modni dodatek. Moške kape, trendovski izgled iz funkcionalnih materialov. Visoka kvaliteta materialov in izdelave vam zagotavlja, da vam bodo pokrivala dolgo hvaležna.

 

Roeckl (Nemčija)

Brezhibna kvaliteta usnjenih in pletenih rokavic. Najbolj prepoznavni so mladostni kompleti (kapa, šal, rokavice), ki so narejeni iz najbolj kvalitetnih materialov ter v široki paleti barv. Dolga tradicija izdelovanja usnjenih rokavic zagotavlja brezhibno kvaliteto izdelave. Največji evropski proizvajalec usnjenih rokavic, kjer proizvodnja sega od leta 1839.

 

V.FRAAS (Nemčija)

Dolga nemška tradicija, z nenehnimi novitetami v svetu mode. To je značilno za blagovno znamko FRAAS! Inovativni materiali, posebej KASMINK, je največji adut v proizvodnji šalov. Široka paleta proizvodov, vzorcev, velikosti, je namenjena za vse populacije ljudi, ki želijo biti v trendu in jih nikakor ne bo zeblo. Letna prosizvodnja šalov presega čez 18 mio. konadov in jih uvršča med največje proizvajalce na svetu.

 

 

SEEBERGER (Nemčija)

Modne kape in klobuki po zelo ugodnih cenah. Kapice iz flisa so pravi hit prodaje v Sloveniji! Klobuki so narejeni iz kvalitetne volne in zagotavljajo udobno nošenje. Moški klobuki, kjer klasika koraka z funkcionalnostjo. Poletna kolekcija slamnikov in kapic, vam omogoča udobno nošenje na plaži ali na večernem sprehodu.

 

SEIDENSTICKER (Nemčija)

Podjetje Seidensticker posluje že od leta 1919. Vodi jo tretja generacija potomcev. Letno proizvedejo 16 milijonov srajc, kar jih uvršča na prvo mesto v Evropi in tretje na svetu.
Njihove znamke so: Seidensticker, poslovni široki kroj, Schwarze Rose, Črna Vrtnica, ožji kroj za poslovneže, Jacques Britt, najvišja kvaliteta, Uno enostavno vzdrževanje, Uno Super slim, najožji kroj v pasu, z elastanom
Dornbusch, najcenejša srajca v njihovem asortimanu.

 

SPEIDEL (Nemčija)

Podjetje Speidel ustanovljeno 1952 je drugi največji proizvajalec dnevnega perila v Nemčiji.V želji nazaj k naravi vnašajo v asortiman naravne materiale kot so bambus in alge iz morja.