KAKO NAKUPOVATI

1 Prijavite se ali ustvarite nov račun.
2 Dodajte izdelke v košarico in preglejte vaše naročilo.
3Izberite plačilni način in zaključite nakup.

PODPORA PRI NAKUPU

E-pošta: eshop@rebel.si
Telefon: 02 535 19 30

REBEL KARTICA UGODNOSTI

 

Pogoji za pridobitev kartice ugodnosti

Imetnik Rebel kartice ugodnosti lahko postane ob enkratnem nakupu nad 50€ oziroma z akcijami pospeševanja pridobivanja imetnikov kartice.

Izdajatelj se obvezuje,da bo pridobljene osebne podatke uporabljal v skladu z določili Zakona o varstvu podatkov, kar imetnik dovoljuje s podpisom pristopne izjave.

Rebel kartica ugodnosti je trajna. Vsak redni nakup s kartico se vnese v računalniški sistem in vsakokrat se obračuna popust v višini 7%, ne glede na vrednost nakupa. Popusti se ne seštevajo.

Ob plačilu nakupljenega blaga je treba pred plačilom na blagajni predložiti kartico ugodnosti. Poznejši vpis nakupa ni mogoč.

Kartica ugodnosti ne velja za znižano blago in izdelke v akciji.

Kartica ugodnosti lahko nudi tudi posebne ugodnosti oz. akcije, ki so namenjene izključno imetnikom kartice. Izdajatelj bo imetnike kartice obveščal preko elektronskih ali SMS sporočil, po navadni pošti in na prodajnih mestih.

Imetnik kartice ugodnosti bo izdajatelju ob morebitni spremembi podatkov posredoval spremenjene podatke, ki so pomembni za poslovanje s kartico (naslov, telefonska številka,…). Izgubo ali krajo kartice ugodnosti prijavite neposredno na sedež podjetja Rebel d.o.o., Staneta Rozmana 16, 9000 Murska Sobota, telefon 02 535 19 30 in izdajatelj vam bo najpozneje v 15 dneh po prejemu prijave, poslal novo.

Izdajatelj kartice ugodnosti si pridržuje pravico spreminjanja bonitetnih pravil. Vse spremembe bodo javno objavljene na prodajnih mestih in na internetnih straneh www.rebel.si. Če imetnik uporablja kartico tudi po objavljenih spremembah velja, da se z njimi strinja.

 

Uporaba Rebel kartice ugodnosti v spletni trgovini

 

V procesu nakupa uporabite kartico ugodnosti tako, da vpišete v polje Vpišite veljavno kodo številke prebrane s kartice ugodnosti. Običajno je zapis številk na kartici 10 ali več številčen in se začne s številoma 29.

Po vpisu kode s kartice kliknite na gumb UPORABI in popust znesek v košarici bo preračunan z upoštevanim popustom.

V primeru težav pri uveljavljanju popusta z Rebel kartico ugodnosti nas pokličite na telefon 02 535 19 30 ali pišite na eshop@rebel.si.

 

Obrazec za pridobitev REBEL kartice ugodnosti

Pristopna izjavo za pridobitev REBEL KARTICE UGODNOSTI  - program zvestobe REBEL

Pristopno izjavo lahko prenesete na svoj računalnik, ki jo najdete TUKAJIzpolnite pristopno izjavo, jo podpišete, oddate pri blagajni in kartico prejmete takoj.

Pristopno izjavo lahko pošljete tudi po navadni pošti na naslov Rebel d.o.o., Staneta Rozmana 16, 9000 Murska Sobota ali naredite sken podpisane izjave in jo pošljete po e-pošti na naslov eshop@rebel.si.

V nekaj dneh po prejemu boste prejeli REBEL kartico ugodnosti.

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

Ustvarite račun

Pozabljeno geslo

OUTLET

We'll do everything we can to make our next best project!

NA VRH
Piškotki spletne trgovine REBEL
Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike in trženje). S klikom na »Sprejmi« soglašate z uporabo piškotkov.