KAKO NAKUPOVATI

1 Prijavite se ali ustvarite nov račun.
2 Dodajte izdelke v košarico in preglejte vaše naročilo.
3Izberite plačilni način in zaključite nakup.

PODPORA PRI NAKUPU

E-pošta: eshop@rebel.si
Telefon: 02 535 19 30

REKLAMACIJE IN VRAČILO BLAGA

 

S potrditvijo vseh vpisanih podatkov in izbranega načina plačila je nakup uspešno izveden.

Potrdilo o nakupu vam pošljemo na vaš elektronski naslov, ki ga navedete ob registraciji.

Že potrjenega nakupa ni možno prekiniti, saj se postopek dostave izpelje avtomatično. V kolikor s kupljenimi izdelki niste zadovoljni, jih lahko s predloženim računom v 14-ih dneh od prevzema pošljete na:
Rebel d.o.o.
Staneta Rozmana 16
9000 Murska Sobota
s pripisom "E-trgovina",

dodajte dopis, iz katerega je razvidno kaj želite za zamenjavo.

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, na elektronski naslov (eshop@rebel.si), da odstopa od pogodbe (naročila), ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

V ceno izdelkov je vštet 22% DDV.

Vse cene izdelkov so v EUR in veljajo ob potrditvi naročila registriranega uporabnika (zaključek nakupa). V primeru, da pride do hitrih sprememb cen, da jih nebi uspeli popraviti na spletni straneh, bomo kupca obvestili o spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo artiklov.

Obrazec za odstop od pogodbe

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

Ustvarite račun

Pozabljeno geslo

OUTLET

We'll do everything we can to make our next best project!

NA VRH
Piškotki spletne trgovine REBEL
Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike in trženje). S klikom na »Sprejmi« soglašate z uporabo piškotkov.