KAKO NAKUPOVATI

1 Prijavite se ali ustvarite nov račun.
2 Dodajte izdelke v košarico in preglejte vaše naročilo.
3Izberite plačilni način in zaključite nakup.

PODPORA PRI NAKUPU

E-pošta: eshop@rebel.si
Telefon: 02 535 19 30

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Vsebina spletne trgovine Rebel.si (v nadaljevanju: www.rebel.si) je last podjetja REBEL d.o.o., Staneta Rozmana 16, 9000 Murska Sobota, Slovenija (v nadaljevanju: REBEL d.o.o.).

Splošni pogoji spletne trgovine Rebel.si v lasti podjetja Rebel d.o.o., so sestavljeni v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (v nadaljnjem besedilu: Splošna uredba o varstvu podatkov) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1). Rebel d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh rebel.si kadarkoli in brez predhodnega obvestila.

Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.

Podatki o podjetju:
Naziv podjetja: Rebel, podjetje za proizvodnjo, trgovino in storitve ter uvoz in izvoz, Murska Sobota d.o.o.
Skrajšan naziv podjetja: Rebel d.o.o.
Sedež podjetja: Staneta Rozmana 16, 9000 Murska Sobota
Dejavnost: 46.190 (posredništvo, nespecializirano)
Pravnoorganizacijska oblika: družba z omejeno odgovornostjo
Vpis v sodni register: okrožno sodišče v Murski Soboti, SRG2006/00283
Matična številka: 5625505000
ID: SI53274067 zavezanec za DDV: DA
Transakcijski račun: Nova Ljubljanska banka d.d., Ljubljana SI56 0234 0025 3873 924
Osnovni kapital: 41.729,00 EUR

Podjetje REBEL d.o.o je član Trgovinske zbornice Slovenije.

Zastopnik družbe: Zdenka Benko, Borut Benko

Telefon: 02 535 1930
Fax: 02 535 1958
E- pošta: eshop@rebel.si
Spletni naslov: www.rebel.si

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila).

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Rebel d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani Rebel.si in vanje vključenih vsebin. Rebel d.o.o. si pridržuje pravico, kadarkoli spreminjati vsebino spletnih strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb. Rebel d.o.o. si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na straneh Rebel.si glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov itd. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti.

Fotografije artiklov so simbolične in morda ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, materiali idr.). Rebel d.o.o se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njenih spletnih straneh.

PRAVNO OBVESTILO

Obiskovalci lahko vsebine spletnih strani Rebel.si uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so zaščitene z Zakonom o avtorskih pravicah. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez pisnega dovoljenja Rebel d.o.o. prepovedana.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Podjetje REBEL d.o.o. v skladu s tretjim odstavkom 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov obvešča, da nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov ne priznava kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

PRITOŽBE IN SPORI

Rebel d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Rebel d.o.o. se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.

Pritožba se odda prek e-poštnega naslova eshop@rebel.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Rebel d.o.o. bo v petih delovnih dneh potrdila, da je prejela pritožbo, sporočila kupcu, kako dolgo jo bo obravnavala in ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Rebel d.o.o. se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si Rebel d.o.o. prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno sodišče po stalnem prebivališču potrošnika.

REGISTRACIJA IN VRSTE UPORABNIKOV

V spletni trgovini Rebel.si se lahko prijavite kot registriran uporabnik. Vsebine spletne trgovine so dostopne tudi anonimnim neregistriranim uporabnikom (gostom). Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Če želi uporabnik kadarkoli svoj naslov elektronske pošte ali geslo zamenjati z drugim, lahko to stori v svojem uporabniškem profilu. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s svojim uporabniškim imenom in z geslom upravljal izključno sam oz. od njega pooblaščena oseba. Vsak uporabnik samostojno odgovarja za vsebine, ki jih vpiše na straneh Rebel.si. Končni kupec v spletni trgovini Rebel.si je izključno tisti registrirani uporabnik oz. neregistrirani uporabnik (gost), ki kupuje blago za osebne namene ali nepridobitno dejavnost. Na spletnih straneh Rebel.si je kupec izključno samo fizična oseba.

DOSTOPNOST INFORMACIJ

Rebel d.o.o. se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovila naslednje informacije:

a.) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matično in davčno številko),
b.) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
c.) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
d.) dostopnost izdelkov (vsak izdelek, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
e.) pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave),
f.) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
g.) način plačila in dostave,
h.) časovno veljavnost ponudbe,
i.) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
j.) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

KOMUNIKACIJA

Rebel d.o.o. bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje, in v skladu z določili ZEKom-1. Oglasna elektronska in/ali SMS sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:
- jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
- pošiljatelj bo jasno razviden,
- različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne.

Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih:
- jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
- željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo Rebel d.o.o. izrecno spoštovala.

POSTOPEK NAROČILA OZ. NAKUPA

Postopek nakupa

I. Izbira izdelka:
Na spletni strani www.rebel.si izberite izdelke in kliknite na povezavo Dodaj v košarico. Sistem te obvesti, zgoraj v črnem polju, da je bil izdelek uspešno dodan v košarico. Če želite zaključiti nakup, kliknite ikono zgoraj v desnem kotu "košarica" ali desno ikona nakupovalne vrečke, poleg katere vidite, koliko artiklov ste dali že v košarico in sistem vas pripelje v nakupovalno košarico.

II. Odstranitev izdelka iz nakupovalne košarice:
Na spletni strani www.rebel.si se v zgornjem desnem kotu nahaja ikona nakupovalne košarice, v kateri se (po kliku na ikono) uporabniku prikažejo izdelki, ki so jih med brskanjem po spletni trgovini dodali v nakupovalno košarico. Če želi uporabnik odstraniti določen izdelek iz nakupovalne košarice, mora klikniti na ikono koša in vas sistem vpraša "ali ste prepričani, da želite odstraniti izdelek" in kliknete v redu.

III. Nakupovalna košarica:
Najprej so vam prikazani artikli, ki ste jih izbrali. Pod artikli je polje za vnos in unovčenje kupon kode ali elektronskega bona. Ko kodo ali bon vnesete, kliknete potrdi in vam sistem obračuna vaše ugodnosti. Po pregledu artiklov kliknete na spodnjo povezavo "Na blagajno". Ko kliknete ikono "Na blagajno" sledijo naslednji koraki:

1. MOŽNOST NAKUPA: sistem ponudi možnost nakupa ali kot registriran uporabnik ali kot gost. V kolikor se prijavite kot registriran uporabnik, vnesete vaše uporabniško ime in geslo in se vam podatki pred izpolnijo.

2. PODATKI O KUPCU: če boste kupovali kot gost, morate izpolniti vsa polja, ki so označena z zvezdico, če boste kupovali kot registrirani uporabnik se vam podatki že sami izpolnijo.

3. PODATKI O DOSTAVI: izpolnite vse okvirčke ali kliknete okvirček "naslov za dostavo je enak naslovu računa in se vam podatki predizpolnijo. Sledi način dostave, kliknete v krogec pred pošta Slovenije in kliknete na ikono naprej".

4. NAČIN PLAČILA: izbirate lahko med tremi način plačila in sicer po povzetju, po predračunu ali preko paypal-a.

5. POVZETEK NAROČILA IN POTRDITEV: prikazani so izdelki, ki ste jih je med brskanjem po spletni trgovini dodali v nakupovalno košarico. Skupna vrednost artiklov, popusti, strošek poštnine in skupni strošek za plačilo so razvidni v nakupovalni košarici, še preden se zaključi naročilo. Imate tudi polje v katerem zapišete, če nam želite še kaj sporočiti. Odkljukate ali želite imeti kartico zvestobe Rebel, ter še klik, da se strinjate s pogoji.

IV. Zaključek naročila:
Uporabnik lahko pregleda posredovane podatke za dostavo, način plačila, ki ga je izbral in vsebino nakupovalne košarice. Uporabnik potrdi naročilo s klikom na gumb Oddaj naročilo. Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se na spletni strani izpiše tekst Vaše naročilo je bilo uspešno oddano. O statusu naročila vas bomo sproti obveščali na vaš elektronski naslov. V kolikor ste nakup opravili kot registrirani kupec spletne trgovine Rebel, pa lahko status vašega naročila spremljate tudi v profilu. Hvala za opravljen nakup, se priporočamo!

POSTOPEK OBVEŠČANJA O NAKUPU

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto in vsi podatki iz naročila. Članu Rebel.si so na spletni strani Rebel d.o.o. vselej dostopni podatki o statusu in vsebini naročila. Rebel d.o.o. lahko za preverjanje podatkov ali zaradi zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.

PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik (po ZVPot) pravico, da v 14 dneh podjetju na elektronski naslov (eshop@rebel.si) nedvomno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.
Po prodajni pogodbi začne odstopni rok teči z dnem, ko je kupec pridobil fizično posest na izdelkih iz naročila ali jo je pridobila namesto kupca tretja oseba, ki ni dostavna oseba, in jo je v ta namen določil kupec.

O odstopu od pogodbe oziroma nameravanem vračilu mora potrošnik družbo REBEL d.o.o. obvestiti na kontaktni mail: eshop@rebel.si oziroma na naslov: REBEL d.o.o., Staneta Rozmana 16, 9000 Murska Sobota, telefonsko št. 02/5351930. V ta namen lahko potrošnik uporabi priloženi vzorčni odstopni obrazec (TUKAJ). Obvestilo v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe se šteje za pravočasno, če je poslano pred iztekom odstopnega roka od te pogodbe.

V primeru, da družba REBEL d.o.o. prejme izjavo o odstopu od pogodbe oziroma izpolnjen obrazec za odstop od pogodbe na kontaktni mail eshop@rebel.si (poslati je potrebno podpisano skenirano izjavo oziroma obrazec), potrošniku potrdi prejem izjave oziroma obrazca o odstopu od naročniške pogodbe s povratnim elektronskim sporočilom na naslov elektronske pošte, iz katere sta bila odstopna izjava oziroma obrazec poslana.

Več informacij v zvezi z odstopom od pogodbe v odstopnem roku, ki je naveden v drugem odstavku zgoraj, je potrošnikom na voljo na telefonski številki 02/5351930, na kontaktnem mailu eshop@rebel.si ter v poslovalnicah družbe REBEL d.o.o..

Če potrošnik odstopi od te pogodbe, mu družba REBEL d.o.o. brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od te pogodbe povrne vsa morebitno prejeta plačila vključno s stroški dostave.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga. Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena promocijska koda oz. koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek, uporabniku pa se obenem vrne promocijska koda v obliki nove kode. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon.

Obrazec z informacijami v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe.

SPLETNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Spletna povezava na evropsko platformo za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna na povezavi: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

ODGOVORNOST ZA STVARNE NAPAKE

Stvarna napaka je kadar:
- izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet,
- izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana,
- izdelek nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane,
- je prodajalec izročil izdelek, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Primernost izdelka se preverja z drugim, brezhibnim artiklom enake vrste, hkrati pa tudi z izjavami proizvajalca oziroma navedbami na samem izdelku. Rok za ugotovitev stvarnih napak je 2 leti od nakupa blaga. Potrošnik mora obvestiti prodajalca o stvarni napaki v roku dveh mesecev od odkritja napake in prodajalcu omogočiti, da si blago z napako ogleda.

Stvarno napako lahko uveljavi kupec, ki nas mora o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te obvestiti v zakonsko določenem roku in nam hkrati omogočiti pregled artikla. Obrazec za prijavo stvarne napake se nahaja TUKAJ.

Pravico do uveljavljanja stvarne napake na artiklu natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov.

PONUDBA ARTIKLOV IN CENE

Vse cene so v evrih (EUR) in so vezane na državo. Za kupce iz držav Evropske unije cene vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Cena v spletni trgovini Rebel.si je enaka tako za registrirane člane kot za goste spletne trgovine. Za kupce iz držav, ki niso članice Evropske unije, se davek na dodano vrednost (DDV) ne obračuna, so pa ti kupci dolžni poravnati vse stroške, povezane z uvoznim carinjenjem blaga, vključno z vsemi uvoznimi dajatvami, skladno z veljavno zakonodajo države uvoza, o čemer so izrecno opozorjeni pri nakupu. V kolikor ste lastnik Rebel kartice, ugodnosti in vnesete  kupon kodo ki sto je prejeli po mailu in imate  -7% spletni popust.  V kolikor ste lastnik kartice Lyoness lahko uveljavljate tudi to kartico v naši spletni trgovini in sicer 5% osebnih Lyoness ugodnosti, od tega 2% Cashback. Ugodnosti Lyoness kartice lahko koristite v vseh naših poslovalnicah za nakup artiklov iz redne prodaje in za nakup artiklov, pri katerih popusti ni višji od 30%. Lyoness ugodnosti se ne upoštevaju pri plačilu s kreditnimi karticami.

Pri koriščenju ugodnosti ene od kartic, vam spletnega popusta ne obračunamo.

Roki veljavnosti akcijske ponudbe v spletni trgovini Rebel.si so navedeni v spletni trgovini Rebel.si. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini Rebel in se lahko razlikujejo od cen na prodajnih mestih Rebel-a d.o.o.

Zaradi narave poslovanja prek spleta se ponudba in cene v spletni trgovini Rebel.si lahko ažurirajo in spreminjajo pogosto. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

NAROČILO IN CENE

Kupoprodajna pogodba med Rebel d.o.o. in kupcem je v spletni trgovini Rebel.si sklenjena v trenutku oddaje naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za Rebel d.o.o. kot za kupca.

Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku Rebel.si in je potrošnikom na voljo na njihovo pisno zahtevo.

NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI Rebel.si

Za kupce v Sloveniji so možni trije načina plačila:

a.) Plačilo po povzetju. Kupnino plača kupec poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga
b.) Plačilo po predračunu preko UPN obrazca. Plačilo vrednosti predračuna nakažete na naš TRR odprt pri Banki Koper SI56 1010 0005 2841 812
c.) Plačilo preko sistema PayPal.

Za kupce v vseh ostalih državah je možen le en način plačila in sicer plačilo preko sistema PayPal.

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last Rebel d.o.o.

PAKIRANJE IN DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Stroški pakiranja in dostave pri na nakupu nad 40,00 € so brezplačni, do 40,00 € je cena pakiranja in dostave 2,99 €. V primeru dostave preko Pošte Slovenije in plačila po povzetju, se znesku odkupnine prišteje znesek provizije v višini 1,25€ od odkupnine.

Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

Za kupce iz držav, ki so članice Evropske unije, se pri znesku dostave obračuna DDV. Pri kupcih iz držav, ki niso članice Evropske unije, se DDV ne obračuna.

Cenik dostave za kupce iz držav, ki so članice Evropske unije (cena dostave v € z DDV):

Stroški pakiranja in dostave pri na nakupu nad 100,00 € so brezplačni, do 99,99 € je cena pakiranja in dostave :

- Hrvaška: 5,95€
- Avstrija, Madžarska,Nemčija: 11,95€
- Belgija, Češka, Luksemburg, Slovaška, Italija, Nizozemska: 14,95€
- Portugalska, Španija, Danska, Francija, Grčija, Poljska, Romunija, Švedska, Bolgarija, Estonija, Litva, Latvija, Finska, Irska: 21,95€
- Islandija, Ciper, Malta: 29,95€

Cenik dostave za kupce iz držav, ki niso članice Evropske unije (cena dostave v € z DDV):

- Švica, Norveška: 29,95€
- BIH, Srbija, Makedonija: 21,95€
- Islandija, Kanada, Velika Britanija: 29,95€
- Združene države Amerike:39,95€

Opozorilo za kupce iz držav, ki niso članice Evropske unije: kupci so dolžni poravnati vse stroške, povezane z uvoznim carinjenjem blaga, vključno z vsemi uvoznimi dajatvami, skladno z veljavno zakonodajo države uvoza, o čemer so izrecno opozorjeni pri nakupu.

Rebel d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca. Cenik dostave lahko Rebel d.o.o. kadarkoli spremeni. Prav tako lahko Rebel d.o.o. izbere drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo učinkoviteje izvedeno.

ROK DOSTAVE

Rok dobave blaga je 3-14 dni. V kolikor bo dostavni rok daljši, vas o tem obvestimo preko email naslova.

IZDAJA RAČUNA

Rebel d.o.o. po dostavi in plačilu naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun skupaj z artikli na naslov kupca. Na računu sta razčlenjena cena, popusti v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

VREDNOSTNI DARILNI BONI

Vrednostni bon je darilna kartica, ki ga Rebel d.o.o. proti plačilu pošlje kupcu v fizični ali elektronski obliki. Vsak darilni bon je označen s svojo kodo (unikatno serijsko številko), prodajalec (Rebel d.o.o.) pa ga je zavezan sprejeti, elektronski bon kot plačilo za nakup prek spletne trgovine Rebel.si, fizični bon pa v poslovalnicah Rebel d.o.o. po Sloveniji. Vrednostni bon, elektronski ali fizični je moč kupiti v spletni trgovini Rebel d.o.o.

Za nakup darilnega bona veljajo enaka določila pogojev poslovanja kot za nakup drugih artiklov. V primeru, da potrebujete vrednostni bon takoj, lahko za pomoč pišete na eshop@rebel.si. Veljavnost darilnega bona je 6 mesecev od izdaje bona, razen v primeru, ko je na bonu to drugače označeno. Menjava vrednostnega bona za gotovino ni možna. Bon je unovčljiv le v celotnem znesku. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti bona, mora imetnik bona razliko doplačati. Vrednost nakupa mora biti višja od vrednosti bona.

Uporaba vrednostnega bona

Izberite izdelke, ki jih želite kupiti in jih dodajte v košarico. V spletni košarici v polje uporabi kupon kodo ali elektronski darilni bon vpišite kodo darilne kartice/bona in kliknite potrdi. Vrednost kartice se vam odšteje od končnega zneska košarice. Znotraj enega spletnega naročila vam omogočamo sočasno uporabo enega elektronskega darilnega bona ali ene kode za popust.

KODE ZA POPUST

Koda za popust oziroma promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne trgovine Rebel.si. Aktivno kodo najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, v našem elektronskem sporočilu ali drugih medijih. Koda prinaša različne ugodnosti, od različnih darilc do popustov. Vsakršna koda je vedno časovno omejena, izkoristiti pa se mora v omejenem določenem roku, sicer je neveljavna.

Uporaba kode za popust:

• Izberite izdelke, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico.
• V košarici pod artikli je okence Uporabi kupon kodo ali elektronski darilni bon, kjer vpišete kodo za popust in kliknete gumb potrdi.
• Za en nakup je možno uveljaviti le eno kodo za popust.
• Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kode za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.

BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne znamke, ki so navedene na spletnih straneh so registrirane blagovne znamke njihovih lastnikov in so na spletnih straneh uporabljene zgolj v informativne namene.

Spletna trgovina www.rebel.si je na voljo v slovenskem jeziku.

DATOTEKE

Obrazec za uveljavljanje stvarne napake

Obrazec za odstop od pogodbe

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

Ustvarite račun

Pozabljeno geslo

OUTLET

We'll do everything we can to make our next best project!

NA VRH
Piškotki spletne trgovine REBEL
Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike in trženje). S klikom na »Sprejmi« soglašate z uporabo piškotkov.